Milosavljević potpisao za Megu

Dragan Milosavljević novi je košarkaš Mege.

Milosavljević, koji ima puno problema sa povredom, je ove sezone raskinuo ugovor sa Unikahom. Danas vijest kako je potpisao za Megu do kraja sezone i igraće u Košarkaškoj ligi Srbije.

“Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka, Mega ima odličan sistem gdje se radi na razvijanju mladih igrača i ja vjerujem da ću uz njih uspjeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi, izjavio je Milosavljević.

Dragan Milosavljević je rođen 11. maja 1989. godine, visok je 198 centimetara i igra na poziciji dva. U bogatoj karijeri je nastupao za Napredak iz Kruševca, Radnički iz Kragujevca, Partizan, Albu iz Berlina da bi posljednje četiri godine proveo u španskoj Unikahi. Sa Partizanom je osvojio dvije Jadranske lige, četiri titule i dva kupa Srbije, uz priznanje za MVP-a plej-ofa Srbije 2013. godine, dok je sa Albom 2016. godine osvojio njemački kup.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, a takođe je nastupio i na Evrobasketu 2015. godine.

foto: Mega Soccerbet

About The Author