MERIDIANBET: Kvote „pršte“ za start ABA lige! I na to još POKLON od 10 KM!

Specijalni pokloni i bonusi, samo u Meridianu za start ABA lige!

Zar je realno da je sedam mjeseci već prošlo? Najbolja košarka regiona od oktobra ponovo na našim malim tv ekranima, jer nažalost mjere pandemije su još uvijek na snazi.. Sjetimo se da uslijed loše epidemiološke situacije liga prekinula u martu, te u maju onda odluka da se neće ni nastaviti, tako da sad praktično i nemamo branioca titule ove sezone, ali zato kandidata za šampionski pehar sigurno da imamo..

Svakako svi znamo šta najbolje ide uz ovakvu košarkašku poslasticu.. Najbolja sportska kladionica Meridian, iz tog razloga je pripremila BONUS od 10 KM dobrodošlice, za sve novoregistrovane igrače..

Od 14. klubova učesnika ABA lige, Srbija ima pet učesnika, a pored dva „standardna“ navikli smo i na Megu i FMP, te se sad „četvorki“ iz Srbije pridružio i Borac Čačak, koji je plasman obezbjedio preko ABA lige 2. Zanimljiv je takođe podatak da samo dvije ekipe od 2001. godine, od osnivanja ABA lige nisu propustile ni jednu sezonu, a to su : Cibona i Olimpija.

Klub iz Laktaša, Igokea ove sezone se na samom startu bori za svoju 100 pobjedu u takmičenju, dok Crvena Zvezda ipak drži rekord sa pobjedama u broju, i to je fantastičnih 345, ali procentualno crno – bijeli su bolji jer imaju 71%.

Plejmejker Partizana, Nemanja Gordić, prestići će, možda već u prvom kolu pomenutog Rozića na listi strijelaca. Kreatoru igre Vlade Šćepanovića potrebno je svega sedam bodova da preuzme prvo mesto, a ukoliko do kraja lige Gordić uspije da bilježi sedam poena po utakmici, postaće prvi igrač koji je prešao granicu od 3.000 poena u ABA ligi.

Iskoristi fenomenalnu priliku koja se pruža, jer samom registracijom na meridiabet.ba, najbolji bonusi i promocije čekaju da od svakog prosječnog fana, naprave realnog dobitnika!

About The Author