Kuzmić sve bolje, od ponedeljka na intenzivnoj njezi

Stanje Ognjena Kuzmića sve stabilnije i bolje. Od ponedeljka planirano prebacivanje iz šok sobe na odeljenje intenzivne njege.

KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da se naš košarkaš Ognjen Kuzmić osjeća znatno bolje i da će u ponedeljak biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra u odjeljenje intenzivne nege te zdtavstvene ustanove.
Kuzmić je od petka u potpuno svjesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i ljekarima koji su zaduženi za njegov oporavak, i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što prije u potpunosti oporavio.
Prema procjenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i po prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge, što je izuzetan pomak i napredak za samo 7 dana od kada je reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde prebačen u Beograd sa teškim povredama opasnim po život.
Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od ljekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je  takođe nastradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brigom ljekarskog tima iz Banja Luke.
O daljem toku oporavka Ognjena Kuzmića KK Crvena zvezda će obavijestiti javnost početkom naredne nedelje.

foto.kkcrvena zvezda

About The Author