Kecman:Sparsi spremni da odgovore

Juniori sarajevskih Sparsa za vikend u Beogradu na kvalifikacionom turniru Evrolige.

Sparsi će od petka do nedjelje u Beogradu igrati utakmice za plasman na završni turnir juniorske Evrolige.Ekipa,koju sa klupe predvodi Slobodan Kecman, nalazi se u grupi sa Crvenom Zvezdom,Efesom i Rejerom iz Italije.

“Sigurno velika čast za Sparse i mene kao trenera što ćemo i ove godine učestvovati na turniru ANGT. Dobro smo se spremili,skautirali protivnike iz grupe i svakako ćemo se potruditi da se pokažemo u najboljem svijetlu. Obzirom da je turnirski tip takmičenja sam po sebi specifičan sigurno da ćemo tražiti svoje šanse. Iako je ekipa sačinjena pola od igrača koji su rođeni 2000. godine, a druga polovina 2001. u ekipi se nalazi nekoliko igrača kojima će ovaj turnir biti drugi ili treći po redu.Tako da znamo šta nas očekuje i spremni smo da odgovorimo na zadatke”,rekao je za naš portal trener Sparsa Slobodan Kecman.

Smatra da su Zvezda i Mega favoriti na turniru.

“Što se tiče favorita možda bih malu prednost dao beogradskim ekipama Zvezdi kao domaćinu i Megi,ali kao što rekoh turnirski je tip takmicčnja igraju se četiri utakmice u tri dana i biće sigurno dosta zahtjevno i interesantno kako ce se ko uspijeti snaći i rasporediti snagu.Siguran sam da će ekipe sa malo širim rosterima bolje reagovati.U svakom slučaju biće potrebna velika energija i znanje da se dodje do željenog cilja. Mi kao ekipa ćemo siguran sam dati svoj maksimum i u svaku utakmicu ući motivisani i gladni pobjede”, kaže Kecman.

Prvi susret Sparsi će igra protiv Crvene Zvezde u petak u 10 časova.Druga utakmica je istog dana u 20 časova protiv Efesa. Treću utakmicu OKK Spars igra protiv Rejera u subotu u 16 časova.

foto:kosarka24.ba

 

.

About The Author

Možda ste propustili