Jošilo: Rezultat neće izostati

Marko Jošilo počeo je pripreme za novu sezonu sa Igokeom.

Jošilo je bio na prvom treningu na kojem je Dragan Bajić označio početak priprema Igokee za novu sezonu. Jošilo se iz Krke vratio u Igokeu sa kojom ima osvojenu titulu šampiona BiH.

“Očekujem prije svega dobar rad, da se dobro upoznamo, da imamo imamo vremena za kvalitetan rad. Dva takmičenja su ispred nas i želimo u oba takmičenja da ostvarimo neki značajan rezultat i da ostavimo dobar trag u Igokei”, rekao je novinarima u Laktašima Jošilo.

“Želim svima nama zdravlje i svima ostalima u ovoj specifičnoj situaciji. Raduje me što sam došao u jednu zdravu sredinu, radimo sa pravim ljudima i prave stvari i sigurno rezultat neće izostati”.

Prvi izazov za Igokeu je prvo kolo kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona. protivnik je rumunski Kluž.

“Igramo protiv Kluža, radi o dobroj ekipi, ekipi koja ulaže velika finasijska sredstva, ozbiljnom klubu sa ozbiljnim sistemom. Potvrda toga je činjenica da su angažovali jednog od najpoznatijih trenera u regionu Duška Vujoševića.  Te prve dvije utakmice neće biti jednostavne i lake i moramo da se speremimo. Kvalifikacije za FIBA ligu šampiona počinju 15. septembra, imamo dovoljno vremena da se spremimo i da se nadamo najboljem. Činjenica da će se igrati bez publike svakako psihološki utiče malo, ali ja se nadam da će se gledaoci uskoro vratiti u dvorane”, dodao je Jošilo.

foto:igokea.rs