Ivan Perinčić na klupi Zadra

Ivan Perinčić je novi trener Zadra!

Ivan je došao u klub prošle godine kao pomoćni trener Veljku Mršiću, koji je selektor reprezentacije Hrvatske i Savez mu nije dozvolio da nastavi rad u klubu.

Perinčić bio je pomoćnik u Cedeviti Situ Alonsu i Slavenu Rimcu, takođe je bio pomoćnik do dolaska u Zadar i Veljku Mršiću u Hrvatskoj reprezentaciji. Prije povratka u Zadar bio je pomoćnik Josipu Sesaru u Gorici, u sezoni 2017./2018. kao glaveni trener odveo je Zabok do polufinala Kupa Krešimira Ćosića. Saradnju sa Zadrom je potpisao na tri godine.

“Zahvaljujem se upravi kluba na čelu s predsjednikom Mijolovićem na ukazanom povjerenju. Za mene je ovo velika čast i privilegija jer ovaj klub ima posebno mjesto u našoj porodici. Drago mi je da su ljudi u klubu prepoznali moj rad u prošloj sezoni i u prijašnjim sezonama jer smo dogovorili trogodišnju saradnju. Stvarno sam presretan i ponosan. Zahvalio bi se ovom prilikom i Veljku Mršiću na fantastičnoj saradnji tijekom cijele godine i na fantastičnoj sezoni u izuzetno teškim i kompleksnim uslovima kao što su bili prošle sezone,” rekao je novi trener Ivan Perinčić.

foto: Zadar/Zvonko Kucelin

About The Author