Ilić i Bajić: Puno grešaka (VIDEO)

Izjave Dragana Bajića i Dalibora Ilića nakon poraza od Nimburka.

Češki tim je slavio pobjedu 86:82 u trećem kolu FIBA Lige šampiona.

“Loše smo počeli utakmicu, dosta mekano smo ušli. Imali smo dosta grešaka u odbrani. Nismo ispoštovali stvari iz svlačionice. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter. Pokazali smo da možemo da igramo i da imamo kvalitet za ovo takmičenje i da možemo da igramo sa svima”, rekao je Dalibor Ilić.

Pitali su Ilića i o skoku Igokee koja je na kraju imala čak 51 skok naspram 32 Nimburka.

“Sve i jedna utakmica se svodi na mnogo skokova kako ofanzivnih tako i defanzivnih. To je naš posao i tridimo se da to najbolje radimo”.

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je češkom timu na pobjedi.

Čestitke Nimburku. Što se tiče analize, počeo bih sa prvim poluvremenom. Ne želim da tražim opravdanja zbog dugog puta, ali moram reći da moji igrači glavom nisu bili tu u prvih 20 minuta. Imali smo puno grešaka u oba pravca, a sve je bio plod dekoncentracije. Znali smo da Nimburk igra brzo, a nismo to dobro branili. U prvo poluvremenu nisam imao više od dva raspoložena igrača. Pokušao sam probuditi ekipu na poluvremenu, rekao sam da više igrača mora da se uključi ako želimo pobijediti“, rekao je Bajić i nastavio:

“To je bilo dosta u drugom dijelu, pokazali smo veliku agresivnost i prešli u rezultatski plus, međutim u određenim momentima kada se utakmica lomila, nismo imali dobra rješenja i odluke. Ništa nije gotovo, imamo još tri utakmice do kraja i gledaćemo svoju šansu da prođemo dalje. Revanš protiv Nimburka je bitan i moramo ga dobiti, ali tu su još dva meča, sigurno ćemo tražiti svoju šansu”.

foto:

About The Author