Igokea duplom razlikom bolja od Zlatoroga

Treći pripremni meč i treća pobjeda košarkaša Igokee.

Poslije dvije pobjede u Laktašima protiv Slobode i Cibone, Igokea je u četvrtak na Kranjskoj gori savladala Zlatorog Laško 110:55 (37:11,19:11,24:21,30:12). Od početka meča bilo je jasno da je Igokea bolji tim. Prednost je rasla iz minuta u minut, a pobjednik je bio poznat do poluvremena, na koje je tim Aleksandra Trifunovića otišao sa prednošću od 34 poena razlike (56:22).

U pobjedničkom timu Denis Kliford je dao 20, Rašad Von i Sava Lešić po 16, Dalibor Ilić i Marko Luković su ubacili po 15, Kinan Evans sedam,Vaidas Karaniauskas pet, Nemanja Nikolić i Aleksandar Cvetković po četiri, Marko tomas tri i Đorđe Simeunović je dao dva poena.

Igokea će u nedjelju isto igrati na Kranjskoj Gori, protivnik je njemački Ulm, koga predvodi Jaka Lakovič, a nedavno je potpisao za njih Zoran Dragić.

10.09 u Zagrebu je na programu revanš protiv Cibone i onda slijedi put u Tursku. Karšijaka je protivnik 19.09, a Bujukmeče dan kasnije. Posljednji meč Igokea će odigrati u Tuzli protiv Slobode 25. septembra.

foto:igokea.rs

About The Author