HEO: Nemaju poraza, ali ni pomoći

KK Heo iz Bileće u nezavidnoj situaciji.

Što se tiče sportskog dijela tu je za sada besprijekorna situacija što se tiče rezultata. U šampionatu Srpske ekipa Borisa Jokanovića na zna za poraz, ali kako to obično biva kod nas rezultate ne prati drugi dio, naravno u pitanju su finansije. Ne igraju ti momci za bog zna kakve ugovore, ali i ono što im je obećano i što su na terenu itekako potvrdili ne dobijaju. Više ih boli što neko ko to treba da vidi, ne vidi i ne čuje. Tako su došli u situaciju da ako ne dobiju svoje u petak neće putovati u Novi Grad na meč protiv Slobode 73.

“Kao da su dignute ruke od kosarke”, sa gorčinom u glasu nam priča trener Boris Jokanović.

“Apelujemo dva dana. Niko se ne oglašava. Ovo traje iz godine u godinu. Nema smisla da tražimo svoje preko medija non stop. Imali smo pomoć od državanih institucija u prethodnom periodu. Najvisše zahvaljujući predsjedniku Dodiku. Nemamo pomoć od opštine koju smo očekivali. Na naše zahtjeve i molbe rijetko ko se oglasi”.

Klub je bukvalno pred ambisom.

“Budućnost kluba je zaista upitna. Još jednom apelujem na sve koji mogu da pomognu da to urade kako bi ponos Bileće izašao iz krize i nastavio sa radom. To uopšte nisu velika sredstva, bukvalno radimo svi za minimalac. Više puta smo pokazali lojalnost i ljubav prema klubu. Ako Heo ne treba Bileći, ako ne treba košarkaškoj javnosti onda ne znam kome treba”, završio je Jokanović.

foto. KK HEO