Ergin Ataman hrabro: Obećavam da ćemo donijeti pehar u OAKA arenu

Ataman obećao titulu.
Ergin Ataman

foto: printscreen

Ergin Ataman trener Panatinaikosa i Šarunas Jasikevičijus trener Fenerbahčea najavili su Fajnal For u Berlinu.

Sezona u košarkaškoj Evroligi završava Fajnal Forom u Berlinu, koji počinje sutra. Za trefej se bore Real Madrid, Olimpijakos, Panatinaikos i Fenerbahče.

U polufinalu sastaće se Panatinaikos i Fenerbahče Ergin Ataman, koji je dva puta sa Anadolu Efesom osvajao ovo takmičenje, na početku sezone je navijačima grčkog tima obećao završni turnir, što je i ispunio. U Berlinu je dao novo obećanje.

“Istorija i uspjeh tima igraju važnu ulogu. Ponosan sam na sebe i igrače. Nadam se da će naši navijači uživati u ovom Fajnal Foru. Šta još mogu da obećam? Znam šta se očekuje od nas. Čekaju sedmu zvijezdicu. Obećavam da ćemo donijeti pehar u “OAKA” Arenu”, rekao je Ergin Ataman.

Šarunas Jasikevičijus je prije Fenerbahčea, kao trener sa Žalgirisom i Barselonom igrao na Fajnal Foru. Kao igrač je sa Makabijem, Barselonom i Panatinaikosom osvajao ovo takmičenje.

“Treneri sigurno imaju teži posao do Fajnal-Fora, toliko je odgovornosti. Igrači moraju da dođu i igraju dobro, nadam se da će se upravo to desiti. Nadam se da ćemo uspjeti da odigramo dobro. Morate pogoditi neke bitne šuteve. Najveća stvar koju kažem je da morate imati prilike. Evo nas ponovo, koristimo priliku”, rekao je Šarunas Jasikevičijus.

Prvi će u petak na teren od 18 časova Panatinaikos i Fenerbahče. Meč Real Madrid – Olimpijakos zakazan je za 21 čas.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author