Dragan Bajić: Dovoljno poznajem Milijana Bocku pa me ne čude stvari o kojima je pričao

Dragan Bajić

foto:kosarka24.ba

Dragan Bajić bivši trener Igokee u nedavnom intervjuu koji je dao Milijan Bocka za podkast Jao Mile pomenut je u par situacija.

Jedna od njih je i kada mu je trener u Laktašima bio Dragan Bajić, a saigrač Milan Dozet.

Pored njih dvojice, u glavnoj ulozi našao se i američki košarkaš Brajan Čejs, koji je bio žrtva Dozetove šale. Trebalo je da Milan Dozet premosti jezičku barijeru koju je Bajić imao sa strancima, ali… Zbog toga što je pogrešno prevodio riječi trenera, Čejs je ostao šokiran. Naravno, sve ovo bio je dio Dozetovog plana i klasično poigravanje sa novajlijom u klubu.

“Pošto znaš da Bajić ne zna riječ engleskog, okupljanje neko, Dozet prevodi sa engleskog. I Bajić priča, kaže Čejsu ‘Slušaj brate,…’. Poželi mu dobrodošlicu i sad Dozet prevodi to. On kreće, znaš, ‘Mi bismo željeli…’, a Dozet prevodi Čejsu ‘Slušaj, rekao je trener da bi volio da te gleda dok se tuširaš, kad si go, ovo, ono…’. I ovaj kao ‘What?’, njima je to katastrofa.

On je vidio tvoje obline, volIo bi da te gleda dok se tuširaš’, a niko ne smije da se smije, brate! Znači, kreće da mu prevodi stvari, trenutak neprijatnosti, vide svi šta se dešava i kreće smijanje. Zamisli ti njega šta on njemu prevodi?

Nikada, nijednog trenutka nisam pomislio da je nešto bilo zlonamjerno. To je toliko bilo prirodno urađeno i toliko iz ljubavi prema nekim stvarima. Taj čovjek se toliko žrtvovao te godine. Ali jednostavno si bio…”, rekao je između ostalog nekadašnji plejmejker Igokee.

Dragan Bajić blago rečeno ne slaže se sa izgovorenim riječima Milijana Bocke.

“Informisan sam oko tog intervjua Milijana Bocke preko svojih prijatelja bar kad je vezano za moje ime.Ne pratim te kanale ali kad sam informisan zainteresovalo me pa sam detaljno poslušao bar ono što je vezano za moje ime i za Igokeu.

Ja dovoljno poznajem Milijana Bocku pa me stvari o kojima je on pričao i ne čude. Jedina istina vezano za moje ime u njegovom izlaganju je ta da sam ga zvao telefonom, ne jednom vec vise puta i obezbijedjivao mu jako dobre ugovore. Sve ostalo što je dio priče a vezuje se za moje ime je čista neistina”, rekao je za portal kosarka24.ba Bajić i dodao:

“Ne znam šta je razlog ni vlasnika youtube kanala i voditelja emisije, a samim tim i Milijana Bocke da se naruši moj integritet i kao čovjeka i kao trenera, da mi se nanese ozbiljna šteta jer su mnogi mediji prenijeli jako lošu sliku o meni, a što je negativno uticalo na profesiju sa kojom se bavim. O daljim koracima vezano za ovaj slučaj ću da razmislim i povučem odgovarajuće poteze”.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author