CSKA otpustio Emila Rajkovića: Odmah imenovali novog trenera

CSKA ima novog trenera.
Emil Rajković

foto: CSKA

CSKA je objavio da imaju novog trenera, koji će naslijediti Emila Rajkovića.

Ugovor sa trenerom iz Sjeverne Makedonije je raskinut. Rajković je CSKA preuzeo 2022. godine nakon odlaska Dimitrisa Itudisa.

“Želio bih da izrazim zahvalnost košarkaškom klubu CSKA i njegovom predsjedniku Andreju Vatutinu na uvijek konstruktivnoj saradnji i ukazanom povjerenju, prilici da vodim jedan od najslavnijih klubova u istoriji evropske košarke. U ove dvije godine imali smo mnogo pobjeda i mnogo prijatnih trenutaka koji će mi ostati u sjećanju.

U ovom trenutku želim da se zahvalim svom osoblju, igračima i na kraju, ali ne i najmanje važno, navijačima CSKA koji su nas uvijek podržavali u svakoj utakmici. Iskreno se nadam da će promjena trenera dati potrebnu iskru i povratkom Kaspera Vera tim će doći do cilja i osvojiti šampionat”, rekao je Emil Rajković.

Odmah su imaonovali novog trenera. Riječ je o grčkom strategu Andreasu Pistolisu sa kojim je ugovor potpisan do kraja sezone. Pistolis je već bio u CSKA kao pomoćni trener punih osam sezona. Potom je preuzeo ekipu Galatasaraja.

“Poslije dvije godine od posljednjeg treninga u CSKA, ukupno osam godina rada u ovoj nevjerovatnoj organizaciji, vraćam se kao trener tima! Tada je naš predsjednik Andrej Vatutin rekao da je siguran da će nam se putevi ponovo ukrstiti i kao i uvijek održao riječ! Imam privilegiju da vodim tim koji je predodređen da pobijedi i pobijedi u svakoj utakmici!

Osamdeset titula kluba daju savršeno razumijevanje veličine ovog tima. Žurićemo za svaku loptu, igraćemo čvrsto i učinićemo da svi osjete šta znači igrati protiv CSKA. Ovde smo da pobijedimo!”, rekao je Pistolis.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama. 

About The Author