CRVENA ZVEZDA – IGOKEA za finale ABA lige sa Meridian najvećom kvotom na planeti!

Kladionica Meridian nudi najveću kvotu za plej-of ABA LIGE: CRVENA ZVEZDA – IGOKEA!

Budućnost je novi finalista ABA lige. Savladali su Mornar u dvije tekme, ali sad čekaju svog suparnika. Boljeg iz majstorice Crvena zvezda – Igokea. Od 18.30h u sportskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“, ekipa D. Radonjića dočekuje ekipu stručnjaka Dragana Bajića.

Prilika je brutalna da se iskoristi za sportsko tipovanje, jer kladionica Meridian nudi apsolutno najveću kvotu za novog finalistu. Pored najveće kvote, samo u Meridianu, imate priliku da igrate BESPLATNO. Naime, ukoliko još uvijek nemate meridianbet nalog sad ga morate napraviti jer dobijate 10 KM za sportsko tipovanje i 300 besplatnih spinova za Meridian Online Kazino.

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA

Rezultat polufinala, malo je reći da je napet. Crveno-bijeli dobili u prvu tekmu u Beogradu rezultatom od 76:61. Ekipa stručnjaka Bajića, držala se korektno sve do posljednje četvrtine u Beogradu, ali je klaster igrača i dužina klupe ipak bila presudna. Dejan Radonjić dobio je prvu tekmu, sigurno ne nadajući se da će drugu tekmu doslovno biti savladan na svim poljima. Tekma koja je odigrana u petak prošle sedmice, pokazala je zašto je upravo Dragan Bajić proglašen za najboljeg trenera ABA lige ove sezone. Nadmoć na svim poljima, dovela je do rezultata od 81:68 ( 23:12. 22:18, 20:17, 16:20 ). Da, Dragan Bajić nije samo pravi „mestro“ na košarkaškom terenu, dokaz tome je i saradnja sa Meridianom. Kao što je pravi „laf“ u novom Meridian projektu, koji obavezno pogledajte na OVOM LINKU, trener je „laf“ i u svakodnevnom životu.

Naime, zajedno sa Meridianom donirao je u svom rodnom mjestu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svi smo svjesni trenutne COVID-19 situacije, tako da je najbolji trener ABA lige, zajedno sa Meridianom donirao novčanu pomoć Domu Zdravlja Laktaši, jer pomoć u borbi sa pandemijom korona virusa, uvijek i u svakom trenutku je dobrodošla našim zdravstvenim radnicima i pacijentima.

Tekma koju gledamo večeras zagarantovano nam nudi najveće uzbuđenje moguće, a najveće uzbuđenje samo u Meridianu je propraćeno najvećom kvotom na planeti!

Može li IGOKEA do preokreta, uz  najveću kvotu od – 4.30?

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

About The Author