CRAZY HORSES TURNIR: Učestvujte i osvoji besplatne spinove

Crazy Horses, nova fenomenalna igra ugalopirala je u najbolji onlajn kazino na ovim prostorima i očarala igrače.

Sjajna grafika, brzina, zanimljiva tema i lakoća igranja čine ovu igru savršenom, a za još više uzbuđenja, Meridian je pripremio CRAZY HORSES turnir.

Najveći obožavaoci ove igre će imati priliku da učestvuju u turniru i osvoje sjajne nagrade, koje će dodatno povećati uživanje u igranju.

Da biste bili dio ovog uzbudljivog događaja, potrebno je samo da ste registrovani igrač i da imate veliku želju za pobjedom i dobrim provodom. Sve ostalo je veoma jednostavno.

Pitanje svih pitanja je- kako doći do pobjede? Lako! Pobjednik je igrač koji je tokom trajanja turnira imao najveći ukupan dobitak na CRAZY HORSES igri, nezavisno od broja odigranih spinova, broja dobitaka, visine ukupnog uloga ili visine uloga po spinu. Pobjednik je, prosto, onaj kome je igra „ukupno najviše isplatila”.

Pored dobre zabave, pobjednici dobijaju i primamljive nagrade, koje iznose 50, 100 ili čak 150 besplatnih spinova, uz pomoć kojih se može produžiti uživanje u igrici.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih igrica, trke konje su vam uvijek privlačile pažnju, veoma vam je bitan i estetski momenat igrica, kao i sjajne grafičke mogućnosti, onda je CRAZY HORSES turnir zabava za vas.