Borac na pobjedu od finala

Kk Borac

foto:Kosarka24.ba

Košarkaši Borca imaju priliku da igraju finale šampionata BiH. Za to im treba pobjeda protiv Širokog u srijedu.

Borac je u prvom meču polufinala napravio brejk u Širokom i ukoliko slave u drugoj utakmici pred svojim navijačima igraće finale. Nema tajni između ovih ekipa pošto su ove sezone igrali već dva puta u šampionatu BiH i dva puta u ABA 2 ligi.

“Spremamo se za drugu utakmicu u dobrom raspoloženju. Dobro se poznajemo, nema tajni među ekipama jer igramo šesti put ove sezone. Svakako želimo da se pripremimo što je bolje moguće, jer očekujemo potpuno drugačiju utakmica. Njihova prednost je iskustvo koje imaju, kao i sjajan skor koji su napravili u ligi BiH, ali i ABA 2 ligi. Sa druge strane, na nama je da budemo energetski na najvišem nivou i da kroz taj segment naplatimo dobre igre ove sezone”, rekao je trener Borca Zoran Kašćelan, koji se uzda i u pomoć domaće publike.

“Pobejda u Širokom je prava pozivnica za navijače, volio bih da momci koji su fantastično radili ove sezone budu nagrađeni dobrom posjetom i da se na kraju radujemo pobjedi”.

Jedan od najboljih košarkaša Borca ove sezone je plejmejker Jan Rebec.

“Ostvarili smo veliku pobjedu na “Pecari” gdje je Široki pao prvi put ove sezone, ali to ništa ne znači jer je u srijedu druga utakmica. Možda su se malo opustili jer su nas dobili tri puta zaredom prije ovog meča. Mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe da dobijemo i ovu utakmicu. Tokom sezone nas krasi to da nikada ne odustajemo, čak i onda kada smo u zaostatku. Tako je bilo i u prvoj utakmici. Ja bih pozvao sve ljude da dođu i podrže nas”, rekao je Rebec.

Utakmica Borac – Široki igraće se u srijedu od 19 časova, a ulaz je slobodan.

About The Author