Bilinovac napustio Cibonu

Josip Bilinovac nije više košarkaš Cibone.

Ugovor je kako je saopšteno iz kluba sporazumno raskinut.

Bilinovac se priključio Ciboni2017. godine., a ljetos je produžio ugovor na još dvije sezone. Razlog ovog nenadanog odlaska leži u tome što je ovaj 30-godišnji bek šuter dobio izdašniju ponudu iz francuske lige na temelju koje je izrazio želju za odlaskom. Zahvaljujući izrazito korektnoj dosadašnjoj suradnji s Josipom, Klub mu je odlučio izići u susret i udovoljiti njegovoj želji da se okuša u inostranstvu.

“S jedne strane nam je žao što Josip odlazi jer se radi o sjajnom momku i igraču. S druge strane nam je drago da je dobio lijepu šansu da igra u inostranstvu. Na račun njegove korektnosti kroz sve ove godine donijeli smo odluku da ga pustimo da ode i udovoljimo njegovoj želji da zaigra u novoj sredini”, rekao je sportski direktor Cibone Marin Rozić. 

“Zahvalio bi se ljudima u klubu što su mi dozvolili da odem. Sigurno da će mi razdoblje provedeno ovdje ostati jedno od dražih sjećanja u karijeri, posebno ona godina kad smo osvojili naslov protiv Cedevite. Takva će mi sezona zauvijek ostati urezana u pamćenje. Zahvalio bi se i svim zsposlenim, igračima i stručnom štabu i želim im svu sreću u daljnjem takmičenju. Pratiću vas i dalje i navijati!”, rekao je Bilinovac.

foto:KK Cibona/Željko Baksaj

About The Author