Bajić: Zaslužili smo titulu

Trener Igokee Dragan Bajić prije dva dana izjavio je kako se zalaže da se šampionat ABA lige i Lige BiH prekine zbog opasnosti od koronavirusa i proglase pobjednici po trenutnoj tabeli.

KS BiH je danas uradio upravo to. Proglasio je Igokeu šampionom BiH, koja je u trenutku prekida šampionata imala dvije pobjede više od Širokog. Dragan Bajić kaže da je za njega ovo bila očekivanja odluka.

“Ja sam to govorio i ranije. Sve ekipe su u ovu lige ušle maksimalno ozbiljno, a mi smo nakon dvadeset odigranih kola, na prvom mjestu, stekli dvije pobjede više i mislim da smo na kraju zaslužili titulu”, rekao je Bajić za ATV.

Košarkaški Igokee tako su, vratili šampionsku titulu BiH u svoje ruke, pa se od danas diče sa sedmom u klupskoj istoriji. Zadovoljan je Dragan Bajić zbog nove osvojene titule, ali poručuje da je, ovih dana, od svega važnija utakmica koju svi igramo van sportskih terena protiv korona virusa. 

“Sport sada nije u prvom planu. Ono što je sada najbitnije da se svi pokušamo izvući iz svega što nam se dešava. Moramo da budemo maksimalno disciplinovani da poslušamo sve što od nas traže nadležni i mislim da, ako budemo tako postupali, da će to da bude jedna velika pobjeda za sve ljude na ovim prostorima”, ističe Bajić.

foto:kosarka24.ba