Bajić: Preuzimam odgovornost

Dragan Bajić

foto:Igokea.rs

Izjava trenera Igokee nakon poraza od Partizana.

Igokea je vodila većim dijelom meča protiv Partzana. Imala i 14 poena prednosti, ali su posustali u finišu i crno bijeli su slavili 60:78.

”Prvo želim da čestitam Partizanu na pobjedi. Jako mi je drago zbog sjajne atmosfere u dvorani večeras. Što se utakmice tiče, preuzimam odgovornost zbog ovog poraza večeras. Mislim da sam ja nekim svojim odlukama doprinio tome da Partizan dođe do pobjede u ovoj utakmici. I mi da smo pobijedili, sigurno bi to bilo zasluženo”, rekao je Bajić i nastavio:

Većim dijelom utakmice smo odigrali taktički dobro, kontrolisali čitav tok meča. Mislim da smo utakmicu izgubili u neka tri-četiri minuta, gdje smo košarkašima Partizana dopustili da se lako vrate. Prvo poluvrijeme smo im dozvolili nula poena iz kontranapada, a u drugom smo im svojim greškama dopustili da dođu do lakih poena. Došlo je do pada koncentracije u odbrani. Međutim, ja ne mogu svojim igračima ništa zamjeriti, odgovornost preuzimam na sebe”.

Igokei je malo nedostajalo da zabilježi veliku pobjedu.

”Stojim iza ovih momaka, oni su se večeras borili, odradili sve ono što smo dogovarali u pripremama pred meč. Imali smo i dobru prednost, samo je trebalo malo više pameti i odgovornosti u pojedinim momentima da bi mi ovu utakmicu dobili. Okrećemo se drugim obavezama. Već za dva dana imamo utakmicu Lige šampiona protiv Ninburka, koja nam je jako bitna”.

foto.Nikola Vuruna/igokea m.tel

About The Author