Bajić: Po pobjedu u Beograd.Radonjić:Očekujem da budemo bolji od Igokee

Izjave Dragana Bajića i Dejana Radonjića.

Majstorica će odlučiti ko će u finale ABA lige Crvena zvezda ili Igokea. Igokea je drugi meč u seriji riješila u svoju korist 81:68 i izjednačila na 1:1.

“Čestitam svojim momcima na pobjedi, Crvenoj zvezdi na fer i korektnoj utakmici. U najavi utakmice sam rekao da želimo da vratimo seriju u Beograd. Raduje me odličan pristup moje ekipe tokom svih 40 minuta, pogotovo defanzivni dio je bio na visini zadatka, ali sigurno se ne možemo požaliti na ofanzivni dio igre. Dosta dobro smo odigrali, kontrolisano u oba smjera, na 31 poen smo spustli Zvezdu u prom poluvremenu, u drugom poluvremenu su oni tražili bržu igru i došla je do više poena, međutim moram biti zadovoljan sa 68 primljenih poena. Mislim da smo taktički i zrelo odradili svaki dio Zvezdine napadačke igre, kažnjavali smo ih gdje su najtanji, imali smo kontrolu skoka, s tim da večeras nismo imali napadački skok na nivou koji smo imali do sada”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Majstorica je u utorak u Beogradu

Mogu da budem više nego zadovoljan, pun sam samopuzdanja jer imam sjajne momke pored sebe i ne plašimo se ni jednog protivnika, tako ću da gledam i na predstojećoj utakmici i da idemo da pobijedimo u Beogradu.”

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, smatra da je početak meča dosta uticao na krajnji ishod.

Početak je za nas bio loš u oba pravca, u odbrani smo pravili dosta grešaka, a u napadu iz dobrih situacija smo pormašivali. Igokea je stekla prednost i dobila samopouzdanje, nastavili su da dobro šutiraju i nakon toga za razliku od nas koji to nismo tako radili. Prednost je bila velika i rasla, mi smo uspjeli da se veliko energijom pokušamo vratiti u meč međutim na kraju nismo bili dovoljno dobri i da uđemo u neku neizvjesniju završnicu”.

O majstorici:

Sada je 1:1 i čeka se meč u Beogradu i mi ćemo se pripremiti da odigramo najbolje što možemo tu utakmicu i naravno ja očekujem da budemo bolji od Igokee.”

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author