Bajić: Odgovornost u oba pravca

Košarkaši Igokee u meču devetog kola ABA lige gostuju Zadru.

Igokea je u prošlom kolu pobijedila Megu i sada imaju četiri pobjede i četiri poraza, dok je Zadar ove sezone zabilježio samo jednu pobjedu.

“Zaista smo imali malo vremena za pripremu duela. Zadar nije puno mijenjao u igračkom kadru, ali su promijenili trenera. Kolegi Anzuloviću će sigurno trebati vremena da sprovede svoje ideje i zamisli i da uklopi ekipu u svoj sistem. Nismo imali vremena da ih previše skautiramo već smo se više skoncentrisali na naš tim. Smatram da moramo da budemo na visini zadatka defanzivno, da odigramo dobru odbranu i da imamo odgovornost u oba pravca ako želimo da dođemo do pozitivnog rezultata. Pobijedili smo u veoma važnom duelu Megu, taj trijumf nam je puno značio i sad želimo da dođemo i do novog uspjeha u Zadru koji bi nam donio miran nastavak takmičenja“, rekao je trener Igokee Dragan bajić.

Antabia Voler cijeni ekipu Zadra.

“Zadar je dobar tim, moramo da se kvalitetno spremimo za njih i odigramo kvalitetno posebno defanzivno. Naše je da slušamo trenera i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže kako bi došli do pobjede. Oni su disciplinovana ekipa, igraju tvrdo, ali želimo da napravimo brejk na strani i da budemo u vrhu.”

Meč Zadar – Igokea na programu je u četvrtak od 18 20 časova i 30 minuta.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author