Bajić: Ima igrača koji ne mogu, ali ima i onih koji mogu, a ne daju maksimum

Izjava trenera Igokee poslije poraza od Zvezde.

Igokea je izgubila sa 42 poena razlike od Crvene zvezde u meču šestog kola ABA lige. Trener gostiju Dragan Bajić rekao je kako je očekivao sličnu utakmicu

“Mi smo dozvolili Zvezdi da budu razigrani, a kao trener znam s kim radim i s kim treniram, pa sam i očekivao ovakvu utakmicu”, rekao je na početku pres konferencije.

“Par dana prije utakmice protiv Zadra pokušao sam da psihološki što više priđem igračima da bismo dobili tu utakmicu, nama jako bitnu. Takođe, činjenica je da je nama ovo bila četvrta utakmica u sedam dana i sigurno ima i umora, dodatno zato što sam pojačao intenzitet treninga. Međutim, od večeras ću sigurno biti onaj stari. Primijetio sam da ima igrača koji ne mogu, ali ima i onih koji mogu, a ne daju maksimum. Prvo kroz treninge, a onda se to prenese i na utakmicu”, rekao je Bajić i nastavio:

“Zvezdina snaga je večeras pokazala koliko u napadu nismo imali ideje… Takav sam čovjek da svakog gledam u lice, a rekao sam im u svlačionici da se novac ne zarađuje na ovakav način. Naravno, nije lako, već je istumban tim, dolaze novi i treba vremena da se to uklopi. Nadam se da će od ove utakmice mnoge stvari biti promijenjene kada je Igokea u pitanju”.

Na pitanje kada će doći najavljena pojačanja, Gagić i Rajt odgovorio je:

“Nadam se da će do srijede obojica biti tu”.

foto:crvena zvezda mts