Jovanović: Biće posebno zahtjevno u odbrani

Jovanović

foto:printscreen

Igokea u meču 26. kola ABA lige dočekuje Studentski centar.

Igokea ima devet pobjeda, a gosti iz Podgorice imaju dvije pobjede više i trenutno su na osmom mjestu koje vodi u ple -of. Igokea može do plej ofa ako pobijedili ekipu Andreja Žakelja sa više od 19 razlike i potom slavi protiv Mornara u odgođenom meču.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica u svakom smislu, jer naš protivnik je jedna odlična ekipa SC Derby, koja je miks iskusnih i mladih igrača. Igraju dobro u posljednje vrijeme, posebno povratkom prvog organizatora igre. Jako su nezgodni u tranzicionoj igri, dobro trče, uzimaju puno šuteva za tri poena i zaista kao što sam i rekao biće posebno zahtjevno u odbrani. Mislim da mi imamo svoje adute i svoje kvalitete, igramo na domaćem terenu, pripremamo se za ovu utakmicu najbolje što možemo. Nadam se ukoliko te neke stvari o kojima pričamo cijele nedelje, ispoštujemo imamo šansu da na kraju budemo zadovoljni“, rekao je Vladimir Jovanović, trener Igokee.

Darko Talić se vratio na teren u prošlom kolu protiv Partizana.

“Očekuje nas utakmica sa SC Derby na domaćem parketu. Mi želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara, bez obzira na poraz u prethodnom kolu od Partizan, mislim da smo većinu utakmica odigrali sa jednom dobrom energijom i dobrim pristupom, želimo to da prenesemo i na sljedeću utakmicu. Pozivam publiku da dođu u što većem broju da nas podrže, mi trebamo da damo sve od sebe i ostvarimo pobjedu.”

Utamica Igokea – Studentski centar igraće se u utorak od 18 časova.

About The Author