Nedović: Iznenađen sam i razočaran

Nemanja Nedović se obratio navijačima Panatinaikosa.

Srpski bek je nakon dvije godine u Panatinaikosu prešao u Crvenu zvezdu. vatrenim navijačima grčkog velikana nije najbolje sjela ova vijest. Zbog toga ima se obratio Nedović.

“Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dvije godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cijele ove situacije”.

“Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronađu bolje rješenje. Kada čujem riječ ‘ucjena’ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osjetim mučninu u stomaku.”

“Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo sjenku na prelijepe dvije godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvijek ćete biti dio moje porodice i vidjećemo se uskoro. Jednom “zeleni”, uvijek “zeleni”, napisao je Nedović na Instagramu.

foto:euroleague

About The Author