Zvezda: Lakše je kad se pobjeđuje

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon pobjede u Sankt Peterburgu naredne tri utakmice u Evroligi igraju u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić!

Rivali crveno bijelih u mečevima 14,15 i 16. kola su ekipe Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Utakmica sa Olimpijakosom prva je na programu u četvrtak od 19 časova.

Tim iz Pireja igra izvanredno ove sezone, i sa skorom devet pobjeda i četiri poraza nalazi se u vrhu tabele.
Veliki izazov za nas, jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem dijelu takmičenja, u sjajnoj su formi, a u utakmicama koje su odigrali, pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga i da su u borbi za sam vrh. Težak meč je pred nama, ekipa koja je puna kvaliteta i isuskustva, savladali su u posljednjim mečevima na dva gostovanja UNIKS i ubjedljivo Milano u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou”, rekao je trener crveno bijelih Dejan Radonjić i okrenuo se zdravstvenom biltenu koji ponovo nije najbolji: .

“Zdravstveni bilten je mogu reći za nas standardan. Vajt neće biti u timu, od meča sa Cibonom Holins nije trenirao, ima povišenu temperaturu i malaksalost, na svu sreću nije korona, ali ne znamo da li će biti spreman, ostali momci su tu”, rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić očekuje težak meč.

“ Olimpijakos je odlična, jedan od trenutno najboljih ekipa, atletski i kvalitetom popunjeni na svim pozicijama, igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo to iskoristiti i doći do pobjede. Lakše je kada se pobjeđuje kao u Rusiji, i nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu iako znamo da nas očekuje izuzetan protivnik, ali ponavljam imamo našu publiku iza nas i moramo to da iskoristimo na najbolji mogući način”, rekao je Dobrić.

foto: KK Crvena zvezda MTS

About The Author