„Zmajevi“ vjeruju u čudo: Pun „Mejdan“ ruši Crnu Goru, a Meridian nudi najveću kvotu na planeti

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će igrati protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

BOSNA I HERCEGOVINA – CRNA GORA – 1 (1.57) 2 (2.32)

U sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u košarci, Bosna i Hercegovina će posljednju utakmicu na domaćem terenu odigrati večeras u tuzlanskom „Mejdanu“ protiv Crne Gore. „Zmajevi“ će biti oslabljeni zbog neigranja Džanana Muse i Jusufa Nurkića, a u timu se neće naći ni Edin Atić i Emir Sulejmanović.

Šanse Bosne i Hercegovine da igra na smotri najboljih reprezentacija svijeta su veoma male. „Zmajevi“ dva kola prije kraja imaju pobjedu manje od direktnog konkurenta Crne Gore. Problem je što su izabranici Adisa Bećiragića poraženi u Podgorici sa 19 razlike što znači da moraju trijumfovati u Tuzli sa minimalno 20 poena prednosti kako bi imali bolji međusobni skor u slučaju istog broja pobjeda.

U zadnjem kolu koje će se igrati u nedjelju, „Zmajevi“ će gostovati u Mađarskoj. Teoretski, može se desiti i da bilo kakve dvije pobjede budu dovoljne za plasman na Svjetsko prvenstvo. To bi bio slučaj ako Crna Gora bude poražena u zadnjem kolu, ali je mala vjerovatnoća da se to dogodi pošto će na svom terenu igrati protiv otpisane Češke.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje na košarku.

Posebno je interesantna i popularna igra „kombinacija ishoda i ukupnog broja poena“.

U ponudi su četiri opcije, a kvote su fantastične:

Pobjeda BiH & više od 153.5 poena – 3.35
Pobjeda BiH & manje od 153.5 poena – 3.20
Pobjeda Crne Gore & više od 153.5 poena – 4.40
Pobjeda Crne Gore & manje od 153.5 poena – 4.20

Bez obzira što su šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo svedene na minimum, Bosna i Hercegovina će sigurno ostaviti srce na parketu „Mejdana“. Možda pobjeda od 20 razlike nije realna, ali je zato itekako moguće da „Zmajevi“ slave sa određenom razlikom. Ako vjerujete u to, klađenje na hendikep je prava opcija.

Kvota na hendikep Bosna i Hercegovina -7.5 (pobjeda BiH sa osam ili više razlike) je 2.80!

Jedna od mnobrojnih igara u ponudi Meridiana je tipovanje hoće li ekipa postići veći ili manji broj poena od ponuđene granice. Za ovu utakmicu, granice su sljedeće:

Bosna i Hercegovina (77.5) – manje (1.86) više (1.85)
Crna Gora (75.5) – manje (1.87) više (1.84)

Vjeruj u „Zmajeve“, igraj u Meridianu i profitiraj!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

About The Author