Željko Obradović: Veoma ponosan i zadovoljan

Željko Obradović

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Željko Obradović trener Partizana obratio se medijima poslije prve utakmcie finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda je prvi meč pred svojima navijačima dobila 85:82.

“Izvanredna utakmica. Čestitam Zvezdi na pobjedi. Veoma sam ponosan i zadovoljan kako je moja ekipa izgledalo. Čestitam i njima. Rekao sam im to u svlačionici. Nastavićemo da dajemo sve od sebe u nastavku ove finalne serije”, rekao je Željko Obradović i nastavio:

“Jednu stvar ću da apostrofiram. Ako ljudi za zapisničkim stolom dozvole da se u najvažnijem napadu zaustavi vrijeme i da ne ide sad, to je veliki problem. Ostalo je 24 sekudni do kraja i 11 za Zvezdin napad. To nije normalno i uobičajeno, neko treba da povede računa o tome. Biće vremena za analizu, neke stvari su apsolutno jasne. Čestitam Zvezdi na pobjedi i zaista svojim igračima na borbi koju su prikazali večeras.”

Upitan je za atmosferu.

“Nešto na šta smo navikli, vrijeđanje u starom stilu cijelu utakmicu i to je to. Njihovo pravo. Naše je da bude koncentrisani na naš posao. Lijepa slika da se vidi ovoliko navijača, na tome svaka čast.”

Govorio je i detaljima koji su presudili utakmicu.

“Ima mnogo stvari koje su bitne i koje ćemo analizirati. Baš mali detalji su odlučili utakmicu. To će u srijedu biti već totalno drugačije. Moramo da se pripremimo za detalje, kao i uvijek kada je plej-of serija u pitanju.

Interesantno je da se ove stvari igra u ABA ligi u četvrtfinalu i polufinala na sedam dana, a u finalu na svaka dva dana. To tako treba, ali da se cijeli plej-of igra na svaka dva dana. Prije početka takmičenja dogovorimo se, usaglasimo kalendar i to je to.

Mojim igračima je apsolutno jasno da su odigrali dobru utakmicu. Najiskrenije se nadam boljem rezultatu za nas. Igramo protiv odličnog tima, ne vjerujem da će ekipa biti demotivisana.”

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author