Željko Obradović pred Monako: Potrebno da igramo 40 minuta na nivou

Željko Obradović i Kevin Panter

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Željko Obradović i Kevin Panter govorili su pred meč 12. kola Evrolige protiv Monaka.

Novo duplo kolo Evrolige je pred crno-bijelima. U utorak i četvrtak , Partizan će u Štark areni dočekati Monako, odnosno Olimpiju iz Milana.

Ekipa Monaka je u dosadašnjem toku nakvalitetnijeg evropskog takmičenja zabilježila sedam pobjeda, dok crno-bijeli imaju dvije pobjede manje.

“Monako je tim koji je prošle godine bio na fajnal-foru, sasvim zasluženo. Igraju izvanrednu košarku. Imaju još bolji roster nego što su imali. To je podatak da budemo svjesni protiv koga igramo i da bi trebalo da igramo svih 40 minuta na visokom nivou, ako želimo da dobijemo utakmicu”, rekao je trener Partizana Željko Obradović, koji ima problema sa sastavom tima.

“Na meču sa Monakom neće igrati Trifunović i Kaminski, ostali igrači koji su imali probleme izgledaju bolje i vjerovatno će igrati. Ja sam ekipi juče dao slobodan dan. Poslije svega i prije svega što nas očekuje. Mislim da je to neophodno. Bitno je bilo da se odmore i mentalno i fizičkli. Nadam se da će nastaviti da igraju u ovom ritmu kao u posljednje vrijeme”.

Kevin Panter otkrio koji igrač ga najbolje čuva

Kapiten crno-bijelih Kevin Panter je svoja očekivanja sumirao u jednoj rečenici:

“Naša želja je da pobijedimo. Kako? Tako što ćemo igrati snažno, držati se plana i igrati hrabro. Dobro se osjećam, zdrav sam. Da nije tako, ne bih bio ovde. Sa koljenom je sve u redu”, naglasio je Panter.

Meč Partizan – Monako igraće se od 20 časova i 30 minuta. Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author