Kevin Panter otkrio koji igrač ga najbolje čuva

Kevin Panter

foto: KK Partizan

Kevin Panter kapiten Partizana otkrio je protiv kojeg igrača ima najviše problema, odnosno ko ga najbolje čuva.

Panter je izuzetan strijelac. Prijetnja je za protivničke odbrane kako u šutu, pik en rol igri, odlično koriti i ulaze ima veliki napadački arsenal. U igri jedan na jedan malo ko ga može čuvati, a kapite Partizana je otkrio da ima jedan igrač, protiv kojeg ne voli baš da igra.

„Znate koga bih izdvojio? Ne znam da li sam ikad to rekao… Rodrig Bobuoa može baš da vas nervira. Mnogo poštovanja imam prema njemu, stekao sam ga godinama, otkad sam prvi put nastupio u Evroligi. Na skoro svakoj utakmici koju smo igrali me je blokirao – otkad sam krenuo u EL, do danas. I to nije zbog fizičkih predispozicija, već zbog osjećaja za trenutak. Nevjerovatan je u tome“, rekao je Kevin Panter za Basketnews.

„Ne znam da li je Bobua tako dobar samo kada je moj šut u pitanju ili šta je u pitanju, ali njegov ’tajming’ je sulud. Takođe, ima veoma dugačke ruke, ne znam da li to znate. Sjećam se utakmice prošle sezone – prošao sam ga i krenuo sam na ’flouter’, a on mi je došao iza leđa i blokirao me je.

Nisam navikao na to. Obično, kada prođem nekoga, podignem loptu gore i sve je u redu – imam svoj šut. Međutim, ne. On ga je blokirao. On je igrač kojeg bi izdvojio u tom pogledu“, objasnio je kapiten Partizana.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author