Milaković: Sport se igra da bi bio najbolji

U subotu počinje finalna serija šampionata BiH.

Igokea i Zrinjski odlučiće o šampionu BiH.

Igokea napada sedmu ukupno, a šestu titulu u nizu, dok će košarkaši Zrinjskog prvi put igrati u finalu. Prvak BiH postaće ekipa, koja prva dođe do tri pobjede.

“Došli smo do kraja sezone i do finala. Sigurno smo srećni zbog toga. Jedva čekamo da finale počne, zbog tog se igra sport – da bi bio najbolji. Zrinjski je pokazao kvalitet. Dobio nas je u oba susreta ove sezone. Mi smo se u ova dva dana više za odmor, koji smo imali od njih pokušali regenerisati. Imali smo par rovitih igrača. Spremni dočekujemo početak serije i našu šansu tražimo već u prvoj utakmici u Mostaru”, rekao je za naš portal trener Igokee Žarko Milaković i nastavio:

“Mnogo je utakmica za malo dana to je jedini energetski problem, ali mislim da će svi igrači iz oba tima dati zadnji atom snage i dati svoj maksimum. Pokušaćemo igrati najbolje što možemo”, kaže trener Igokee, koji je prošle sezone bio šampion BiH sa juniorskom ekipom Igokee.

Prvi meč finalne serije na programu je u subotu u Mostaru od 20 časova i 15 minuta. Finalnu seriju prenosiće RTRS i BHTV.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili