Zajednički press Cibone i Partizana: Uvijek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre

foto: printscreen

Zajedničku pres konferenciju pred meč 16. kola ABA lige imali su Cibona i Partizan u Zagrebu.

Nije baš praksa, ali u Ciboni, koja je rasprodala dvoranu Dražen Petrović, pred ovaj meč su se potrudili da organizuju zajedničku konferenciju za medije.

Partizan je u Zagreb doputovao bez Pi Džej Doužera i Džejmsa Nanelija.

“Prije svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvijek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo poslije dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu.

Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb”, rekao je Željko Obradović.

Danilo Anđušić vjeruje u pobjedu svog tima.

“Drago mi je da vidim da je ova utakmica izazvala ovoliko interesovanje poslije dužeg niza godina, jer ovaj duel i treba to da bude. Svi znamo da je ovo svojevrsni klasik, pogotovo na našim prostorima. Naravno da smo spremni.

Ritam jeste težak, igra se mnogo utakmica, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju moguću partiju. Cibona ove godine igra zaista dobru košarku. U borbi su za plej-of i sutra će imati prednost domaćeg terena, ali vjerujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo uspjeti da pobijedimo, što je i najvažnije, te da uživamo svi zajedno“, rekao je Danilo Anđušić.

Meč je na programu u ponedeljak od 18 časova.Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author