Volim kada sam sa saigračima, kada nosim dres Srbije

Bogdan Bogdanović u igranju u dresu Srbije.

Jedna od najvećih zvijezda evropske košarke Bogdan Bogdanović govorio je za oficijelni sajt FIBA.

Bio je u sastavu us petembarskim “prozorima” kada je Srbije poražena od Grčke i kada je savladana Estonija. Upravo na tom meču Bogdanović je osjetio bol u koljenu

“Utakmica u Grčkoj je bila teška i izgubili smo malom razlikom, što nas je pomalo razočaralo. Uvijek je teško pobijediti na tom gostovanju, ali smo osjetili da možemo do pobjede u Grčkoj. Odigrali su jako dobro jer su željeli pobjedu kako bi bili bliže plasmanu na Mundobasket, tako da su odigrali fantastičnu utakmicu”, rekao je Bogdanović i nastavio:

“Uspjeli smo da se vratimo protiv Estonije nekoliko dana kasnije i bilo je jako važno da nam to pođe za rukom. Nismo smjeli da izgubimo tu drugu utakmicu”.

Košarkaš Sakramenta je rekao i kako je uživao igrajući i trenirajući sa saigračima iz reprezentacije.

“Osjećao sam se dobro igrajući za reprezentaciju ovog ljeta. Bilo mi je jako važno da budem sam momcima i da igram u septembarskom ‘prozoru’. Volim kada sam sa saigračima, kada nosim dres Srbije i kada dijelimo sve te divne trenutke sa navijačima i među sobom. Mi smo porodica i jedinstveni smo. Sjajan je osjećaj igrati za svoju zemlju i radujem se godinama pred nama, jer nas čeka još mnogo sjajnih stvari koje tek treba da uradimo”, poručio je Bogdanović.

foto.fibabasketball

About The Author

Možda ste propustili