Vladimir Jovanović: San mi je bio da zaigram za Crvenu zvezdu na Marakani

Jovanović ima nestvarenu želju.
Vladimir Jovanović

foto: aba liga/Dragana Stjepanović

Vladimir Jovanović trener Igokee ima neostvarenu želju.

Vladimir Jovanović je od malena navijač Crvene zvezde. Kao relativno mlad je dobio priliku da vodi ekipu crveno-belih i to u Evroligi. Na taj način je ostvario jedan san. Onaj drugi je ostao nedosanjan.

“Nema šta da krijem. Od malih nogu sam navijač Crvene zvezde. To je dio porodične kulture. U tom smislu sigurno je bilo ostvarenje sna. Mada, nikad ja nisam maštao da budem trener Crvene zvezde. Ja sam maštao da budem igrač Crvene zvezde, ne u košarci nego u fudbalu. Meni je puna Marakana bila želja. Pred 60 hiljada ljudi, izađeš i kad krene koreografija i navijanje da uletiš nekom klizeći s dvije noge.

To mi je bila želja cijeli život. Uvijek sam volio više fudbal da gledam nego košarku, iako sam košarku trenirao i to mi je ljubav. Ali to je dio nekog navijačkog odrastanja. U istoj godini su se neke stvari koje svaki trener sanja su se ostvarile. Postao sam selektor U20 reprezentacije Srbije. Uzeo sam zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu B divizije i popeo se na postolje dok je svirala himna i iste godine postao trener Crvene zvezde”, rekao je za portal Basketball Sphere Vladimir Jovanović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama. 

About The Author