Vladimir Jovanović: Nije lako igrati u Baru

Jovanović pred Mornar.
Vladimir Jovanović

foto: Budućnost VOLI

Vladimir Jovanović trener Igokee govorio je pred meč 23. kola ABA lige u kojem njegov tim gostuje u Baru kod Mornara.

Igokea je u seriji od četiri vezana poraza u reginalnom takmičenju. Idu na noge Mornaru, kome “gori” pod nogama, pošto su posljednji na tabeli sa samo četiri pobjede.

“Ekipa Mornara je sigurno u situaciji u kojoj nije željela da se nađe prije početka same sezone, grčevito se bore za opstanak što nama čini posao težim nego što bi bilo u drugim okolnostima. Nije lako igrati u Baru, imaju puno kvalitetnih pojedinaca koji mogu da iznenade.

Sigurno je da je i nama to bitna utakmica, treće vezano gostovanje i želimo da izađemo iz rezultatske krize i želimo i da igramo bolje.

Nadam se da ćemo biti u stanju da igramo bolje i da ispoštujemo dogovore koje smo spremali i vratimo se na put koji smo zacrtali prije, a nadam se da ćemo dati sve od sebe da budemo dobri u Baru“, rekao je Vladimir Jovanović.

Mladi Ognjen Radošić ima recept za pobjedu

“Poslije gostovanja u Podgorici i Zadru očekuje nas treće vezano gostovanje u Baru. Stanje na tabeli nije prava slika Mornara, imaju dobar tim. Mi smo vrijedno radili i pripremali se za tu utakmicu i mislim da bi trebalo da dobro uđemo u utakmicu te da damo svoj maksimum i da se kući vratimo s pobjedom.”

Meč Mornar – Igokea igraće se u petak sa početkom u 18 časova.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author