Vladimir Jovanović: Bilo je bitno da ekipu Mornara shvatimo ozbiljno

Vladimir Jovanović

foto: printscreen

Vladimir Jovanović i Mihailo Pavićević govorili su poslije meča 10. kola ABA lige između Igokee i Mornara.

Igokea je upisala rutinsku pobjedu 84:64 i tako su došli do osmog trijumfa ove sezone u regionalnom takmičenju.

“Bilo je bitno da ekipu Mornara doživimo ozbiljno i da izađemo na teren ozbiljno jer su doveli četiri nova igrača. Nismo znali šta da očekujemo od njih. Koncentracija je bila važna i večim dijelom utakmice smo bili dobri. Mislim da smo kvalitetnija ekipa i da smo to pokazali, zasluženo pobijedili. Gostima iz Bara želim da ostvare svoje ambicije u nastavku sezone“, rekao je Vladimir Jovanović.

Igokea bez problema protiv Mornara za osmu pobjedu

Mornaru je ovo bio deveti poraz ove sezone.

“Odmah su nametnuli svoj ritam. Igrali su snažnu odbranu, a ja sam pokušao da skrenem pažnju mojim igračima da moraju biti spremni da odgovore na tu odbranu. Nismo mogli da odgovorimo bilo je evidentno. Bilo je dobrih trenutaka, a ne mogu biti zadovoljan. Svjestan sam situacije, došlo je dosta novih igrača, treba da se uigraju i naviknu jedan na drugog.

Ja treba da vidim koja je najbolja formacija za nas i bilo bi veliko iznenađenje da smo iznenadili ekipu Igokee. Žurimo kući da se uhvatimo sale i treninga i želimo da se uigramo za ostatak sezone koji život znači. Uradićemo sve da u tome uspijemo. Igokei od sveg srca čestitam i igraju odličnu košarku”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author