(VIDEO) Golden Stejt Voriorsi se oprostili od Dejana Milojevića: Brate

Golden Stejt se oprostio od Dejana Milojevića

foto: printscreen

Golden Stejt Voriorsi se oprostili od Dejana Milojevića prije meča sa Atlanta Houksima.

Golden Stejt u kojem je Dejan Milojević bio dio stručnog štaba Stiva Kera protiv Atlante su digrali prvi meč otkako je preminuo srpski trener.

Svi igrači su izašli na teren u majicama na kojima je pisalo Brate. Prije meča je u Milojevićevu čast intonirana himna Srbije “Bože pravde”, a većina igrača je bila na ivici suza.

,,Svijet je izgubio predivnu dušu prošle nedelje. Deki je bio divan prijatelj, sjajan košarkaški trener, veliki čovjek i, što je najvažnije, izvanredan unuk, sin, muž i otac. Slike koje su ostale iza njega govore kakav je bio, sve je uvijek radio sa osmjehom i uživanjem. Zauvijek će biti prisutan u nama, on je važan dio nas, naše duše

Odraz ljubavi i radosti koju je donio svakome sa kim se sreo oslikan je kroz posljenje pozdrave poslate sa svih strana svijeta. Zato bih večeras, umjesto trenutka ćutanja, volio da svi zajedno damo Dekiju ovacije koje može da čuje na nebu“, rekao je Stiv Ker.

Na kraju domaći tim je pobijedio 134:112.

Najefikasniji su Džonatan Kaminga i Stef Kari sa po 25 poena. Kod Atlante se istakao Dehuonte Marej sa 23, a Bogdan Bogdanović je utakmicu završio sa 17 postignutih poena.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author