(VIDEO) Dragan Milosavljević u posjeti KK Una

una

foto: KK Una

Dragan Milosavljević posjetio je KK Una iz Kozarske Dubice.

Mladi košarkaši iz dubičke Une bili su u prilici da se druže sa Draganom Milosavljevićem, nekadašnjim reprezentativcem Srbije koji trenutno igra za Igokeu. Igrao je i za Partizan, Unikahu, Albu iz Berlina, Megu, turski Bursaspor i špansku Fuenlabradu.

U Kozarsku Dubicu došao je na poziv ambasadora BiH u Sjevernoj Makedoniji Dragana Jaćimovića i kaže da se rado odozove ovakvim posjetama jer zna koliko to znači mladim igračima.

“I ja sam volio kao klinac kad sam krenuo sa košarkom kada su nam dolazili igrači koji su napravili nešto u karijeri, igrali u Zvezdi, Partizanu ili u NBA.Velika mi je čast što sam danas ovde i hvala puno Draganu Jaćimovuću na pozivu jer mi je drago što mogu deci da prenesem nešto iz svoje karijere“, izjavio je Milosavljević za rtvkd.

Rekao je i kako je zadovoljan svojim nastupom u Igokei koji je dobro organizovan klub.

“Ljudi u klubu su sjajni, imali smo malu krizu rezultata ali dobili smo posljednje četiri utakmice što je jako važno. Tu je jako bitna pobjeda protiv Cibone tako da nastavljamo, nadamo se plej ofu, daćemo sve od sebe“, izjavio je Milosavljević.

About The Author