Varda, Berić i Stevanović promoteri kampa “Grave Tree points”

Ove godine biće održan 17. po redu “Grave Tree points” u organizaciji KK Partizan iz Banjaluke.

Promoteri ovogodišnjeg kampa su najbolji strijelac Suprolige Miroslav Berić, osvajač Evrolige Zoran Stevanović i učesnik Fajnal fora 1998. godine Ratko Varda. Svi su do ovih podviga stigli u dresu Partizana.

“Drago nam je da se na ovaj način razvija kamp, samim tim i promocija košarke u Republici Srpskoj i Srbiji. Mi ćemo se i ove godine pojaviti na Jahorini u velikom broju. Ovakvi kampovi sigurno su za djecu od velikog značaja”, rekao je Zoran Stevanović.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo jedan od promotera ovog košarkaškog kampa. Drago mi je da kamp živi, da je najvažniji košarkaški kamp u BiH, i da će tako biti i ubuduće. Organizatori kampa su veliki entuzijasti, rade predano, bore se za što bolju organizaciju kako bi što više djece došlo iz raznih zemalja. Svaka im čast na tome”, rekao je Miroslav Berić, koji je promoter kampa bio i prije tri godine.

Ratko Varda, koji je ove godine završio karijeru u kojoj je nastupao za 20 klubova već godinama je promoter kampa.

“Steva i Mića već su rekli sve što treba da se kaže. Čast mi je da sam dio svega ovoga. Vidimo se na Jahorini. ja sam maskota”, našalio se Varda.

Ovogodišnji kamp biće održan na Jahorini od 30. juna do 24. avgusta u četiri smjene. Cijena osmodnevnog aranžmana je 450 KM.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili