Tristan Vukčević: Nije mi se sviđalo u Partizanu, proveo sam tamo dvije veoma loše godine

Nije mu se svidjelo u Partizanu.
Tristan Vukčević

foto: Partizan/ Emilija Jovanović

Tristan Vukčević je nedavno iz Partizana prešao u redove Vašington Vizardsa.

U NBA ligi je veoma brzo skrenuo pažnju na sebe. Još jednom je ponovio da je napuštanje Partizana bila njegova odluka.

“Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dvije veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i to što sam igrao nisam se prijatno osjećao na terenu “, rekao je Vukčević za Mundo Deportivo.

O treneru Želju Obradoviću ima samo samo riječi hvale.

“Mnogo mi je pomogao, uvijek lijepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negdje drugdje mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem”.

Vašinton mu leži. Brzo se izborio za minutažu.

“Tim, trener i ljudi iz Vašingtona mi mnogo pomažu. Dočekali su me raširenih ruku. Osjećam se veoma dobro, imam slobodu da igram svoju igru i pokažem šta mogu. Nismo još razgovarali, želim da završim sezonu na dobar način, ostale su nam još tri utakmice. Kada završim vidjeću sa ekipom šta će biti i kakvi su nam planovi. Trenutno ne razmišljam o tome, želim da igram i uživam u svojoj igri, to je sve”.

Tristan je iz Reala prešao u Partizan.

“Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek… Nije bilo mjesta i razumio sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumio, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu.

To je najbolji klub na svijetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigdje ne postoji. Biti tako mlad tamo je nevjerovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno”, dodao je Vukčević.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama. 

About The Author