Trinkijeri:Ovo je specifični, specijalni klub, najbolji navijači na svijetu

Trinkijeri

foto:printscreen

Izjava Andree Trinkijerija nakon poraza od Partizana.

Partizan je u 16. kolu Evrolige pobijedio Bajern 83:77. Trener gostiju Andrea Trinkijeri, koji je bivši trener Partizana dočekan je ovacijama pred početak meča.

“Kao prvo čestitam Partizanu, igrali su čvrsto i bili odlični u odbrani, a mi smo se malo mučili i igrali na jedini mogući način na koji smo mogli da pariramo Partizanu. Falilo nam je trojica šutera da možemo da im pariramo u napadu, ali trudili smo se i borili i imali šansu ali su oni bili bolji i čestitam im”, rekao je Andrea Trinkijeri i nastavio:

“Nemam riječi da se zahvalim, bilo mi je i još mi je u srcu. Kada već nisam mogao ja da dobijem utakmicu neka je dobije Partizan. Hvala, hvala svima, doček je bio kao u snovima. Ovo je… Specifični, specijalni klub, najbolji navijači na svijetu. To ja ne kažem, to se zna”.

Kako vidi Partiizan ove sezone?

“Ja vidim Partizan kao dobru ekipu koja prvi put poslije puno godina igra Evroligu, prvi put Partizan igra ovu Evroligu sa 34 utakmice i mislim da sto posto može u Top 8, a ja ću navijati za to. Samo mirno, imaju najboljeg trenera i fizikalije i samo treba da budu mirni. Ovo je teško mjesto, ima tu velikog pritiska i mi bi sad pričali drugačije kada bi Partizan dobio derbi, a ovi drugi zabili tri trojke u zadnjih 45 sekundi i sada pričamo nešto drugo. Partizan je vrhunska ekipa sa vrhunskim trenerom, samo polako, znaš šta će se sve desiti što ne očekuješ. Gored dole povrede, samo treba biti miran”.

About The Author