Trinkijeri: Bili smo loši (VIDEO)

Andrea Trinkijeri nakon pobjede protiv Igokee.

Partizan je vezao četiri pobjede u ABA ligi. U subotu je pred smao dvije ipo hiljade gledalaca, što je najmanja posjeta ove sezone savladana Igokea. Broj gledalaca zasmetao je treneru Partizana.

Moram nešto iz srca…Poslije ovakva četiri mjeseca i ovakvih rezultata, je l’ okej da igramo pred tako malo navijača? Nama je potpuno drugačije kad imamo navijače uz nas“, rekao je Trinkijeri novinarima.

O meču sa Igokeom:

“Sigurno moramo imati mnogo bolji pristup ovakvim utakmicama. Bili smo loši. Ali, to smo mi krivi, samo mi. Treneri i igrači…Bilo je teško danas igrati utakmicu, imali smo loš pristup, jer smo bili loši u napadu i koncentraciji. Ne želim nikoga da kritikujem, ali je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Mislim da sa ovakvom sezonom do sada…možda bismo mogli malo bolje”, rekao je Trinkijeri.


Novinari su ga pitali i da li se “previše trenira” jer se to vidi u “stegnutim rukama”.

“Imam veliku čast i sreću da uz mene imam profesora Koprivicu, to je kao Kejp Kanaveral. Radimo kako treba, tempiramo sve, ali najvažniji mišić za košarkaša je mozak, iako nije mišić, ali mišić se trenira i mozak se trenira. I to nam nedostaje u ovim utakmicama”, odgovorio je on.

Novinare je zanimalo i mišljenje o Nikoli Jankoviću, koji je mnogo napredovao ove sezone.

Svaki put kada dobro pričam o Jankeru, ubijem ga. Ja bih htio da preživi. Recimo da on radi svoj posao i mislim da može mnogo bolje da igra. U prvom poluvremenu sam hteo bombu u auto da mu stavim. U drugom je bilo mnogo drugačije, a to je njegov rad sam sa sobom”, rekao je Trinkijeri.

A Dušan Miletić?

“Rijetko sam vidio takvu glavu. Žao mi je što je tako kasno počeo da igra, od četvrte lige do Evrokupa je veliki korak. On ima problem da brzo pregori, u prvih 20 sekundi kako uđe, ali čim nešto napravi, počne da igra. On zna da mu je ovo najveća šansa i posljednja šansa, jer nema 15-16 godina. Svi ga vole i on to mnogo zna. Nadam se da će Partizan imati koristi od njega”.

foto:KK Partiizan NIS