Tomić: Očekivao sam bolju Budućnost

Milan Tomić, trener Crvene zvezde mts poslije pobjede u Podgorici.

Zvezda pod vođstvom Milana Tomića “melje” protivnika. ne znaju na poraz kako u pripremnim, tako i na zvaničnim mečevima. Posljednja pobjeda ostavrena je u Podgorici, gdje u prošlosti Zvezda nije dobro prolazila.

“Čestitaću mojim igračima na kvalitetno odigranoj utakmici. Odigrali su 40 minuta kako sam tražio – 40 minuta koncentracije, kažnjavanja protivničke igre kroz pik-en-rol ili na lou-postu. Morali smo biti skoncentrisani, u svakoj situaciji biti cjelina i raditi”, rekao je Tomić i pohvalio Borišu Simanića.

“Simanić je odigrao fenomenalno protiv Erla Klarka, kao protiv Ulma je igrao odličnu odbranu. Poveli smo rano u prvom poluvremenu i to je bitno. Nije bitno za mlade igrače da li će postići poene ili ne, nego da pokažu pravi odnos. Očekivao sam bolju Budućnost Voli, totalno drugačiju utakmicu od Super kupa. Ali odigrali smo fenomenalno i to je bitno. Što se forme tiče, ovo nije Zvezda koja je spremna u potpunosti, možda smo na 50 procenata. Regland je imao temperaturu 38, odigrao meč pod temperaturom. Zvezda nije favorit ove sezone, bez obzira na ovu pobjedu. Ići ćemo meč po meč, a april i maj će riješiti sezonu. Ponoviću – Zvezda nije favorit.”

foto:crvenazvezda mts

About The Author

Možda ste propustili