Džikić: Navijači izvinite, razgovaraću sa igračima

Izjava Aleksandra Džikića poslije ubjedljivog poraza od Crvene zvezde.

Dva meča ove sezone i dvije ubjedljive pobjede Crvene zvezde protiv Budućnosti. Večeras u derbiju drugog kola ABA lige Zvezda je slavila u Podgorici 87:71.

“Zvezda je bila mnogo konkretnija, čvršća na centarskim pozicijama. Nismo bili dovoljno agresivni na Čoviću i Reglandu. Kao da smo očekivali da neko drugi odradi za nas ovaj posao. Mogli smo pametnije i efikasnije u napadu, promašivali smo otvorene koševe. Žao mi je što se nesmo borili. Nemam osjećaj da smo izašli na teren i pružili sve”, rekao je Džikić i najavio razgovor sa pojedinim igračima.

“Razgovaraću sa igračima, to mora da se mijenja, ili će se tim mijenjati. Prvo poluvrijeme osam faulova smo napravili, to je nedopustivo. Dođe mnogo navijača, puna sala je bila, a odnos nije bio pravi, nismo ispoštovali te ljude. To neće moći. Najviše sam nazadovoljan time što sam izašao sa meča sa utiskom da se nesmo borili do kraja. Džaba talenat i kvalitet kad nećeš da se boriš. Ovo su profesionalci, igraju Evroligu, odnos mora biti bolji. To se odnosi i na pojačanja i na starosjedioce. Hvala ljudima koji su došli u ,,Moraču”, njima se izvinjavam. Znam da nisu zadovoljni.”

foto: Nenad Vuruna

About The Author

Možda ste propustili