“Svi k’o jedan u interesu Partizana”

Veličanstvena atmosfera na utakmici protiv Huventuda koja je začinjena pobjedom u dramatičnoj završnici meča, prepričava se i tri dana kasnije. Ipak, kompletno pozitivan utisak o utakmici, djelimično je narušen usljed nesporazuma zbog kojeg je dio navijača napustio dvoranu.

U petak, 5. novembra, predsjednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović je u kući KK Partizan primio predstavnike svih navijačkih grupa, sa kojima su u otvorenom razgovoru razjašnjeni svi nesporazumi i postignut je dogovor o daljim koracima.

“Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k’o jedan treba da radimo u interesu Partizana. Šum koji je nastao u komunikaciji je otklonjen, navijači su pokazali razumijevanje za ograničenost kapaciteta dvorane, baš kao što je i klub iskazao razumijevanje za solidarnost koju su navijači iskazali sa onima koji nisu mogli da uđu u dvoranu. To je iza nas i nastavljamo dalje sa željom da Partizan dovedemo do visina kojima stremimo, a to je povratak i stalno učešće u Evroligi. Želim još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj energiji i ljubavi prema našem timu i treneru koje su pokazali u srijedu i na svakoj utakmici do sada. Želim i da se zahvalim svjetskom šampionu, Roju Džonsu na posjeti i lijepim riječima upućenim nakon utakmice. Već sutra nas očekuje važna utakmica i okrećemo se kako njoj, tako i izazovima koji očekuju naš klub u narednom periodu”, poručio je Mijailović.

(Foto: Dragana Stjepanović) 

About The Author