Sutra je finale Kupa Srpske

foto:kosarka24.ba

U finalu Kupa Republike Srpske u utorak će igrati Igokea i Bratunac.

Igokea je strah i trepet za ekipe u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona i apsolutni je favorit u finalu protiv Bratunca.

“Očekuje nas utakmica u finalu Kupa RS za prvi trofej ove sezone što je
sigruno bitno jer je u pitanju završni turnir Kupa BiH. Ono što me brine je zamor kod mojih igrača, već par njih je na nekakvim infuzijama i neke sitne povrede koje nas prate, ali pokušaćemo u finalnoj utakmici dati svoj maksimum i naravno pokušati osvojiti trofej Kupa Republike Srpske. Igramo sa ekipom Bratunca, da budem iskren slabije sam
pratio ove sezone Premijer ligu, bio sam zauzet takmičenjima ABA lige i Lige šampiona, ali ono što naglašavam svojim momcima je da mi ne gledamo ime protivnika i da u svaku utakmicu ulazimo isto, tako će biti i ovom sutrašnjem finalu”,
rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

“Utakmica koja nas očekuje je fianle Kupa Republike Srpske sa Bratuncem. Sigurno je da idemo na pobjedu bez obzira ko nam je protivnik i da ostvarimo to jer nama svima to mnogo znači i naravno da se pasiramo na završni turnir Kupa BiH gdje idemo na pobjedu”, kaže plej Igokee Darko Talić.

Bratunac je u posljednje vrijeme podigao dormu u Ligi BiH. Prošle sezone su u ovom takmičenju pobijedili Igokeu kući i daće sve od sebe pa šta bude u finalu.

“Za nas je veliki uspjeh to što smo se plasirali u finale i što ćemo igrati protiv ekipe kakva je Igokea. O timu iz Laktaša ne treba trošiti riječi, lider je ABA lige, među 16 najboljih timova u FIBA Ligi šampiona. Ja sam momcima rekao da je naš prioritet Liga BiH i te utakmice koje igramo. Pred utakmicu sa Igokeom poruka igračima je jasna. To je najteža utakmica jer je protivnik najteži mogući, ali istovremeno i najlakša sa psihološke strane jer nemamo šta da izgubimo. Naš cilj će biti da se predstavimo u najboljem svjetlu, da pokažemo da imamo kvalitetan sistem. Igokea je veliki favorit, koja će razlika biti na semaforu to je najmanje bitno, bitno je da mi reprezentujemo svoj rad na kvalitetn način”, rekao je za “Srpskainfo” trener Bratunca Ognjen Radić.

Utakmica se igra od 17 časova i 30 minuta uz direktan prenos na RTRS.

foto:kosarka24.ba

About The Author