Spavao sam s 2000 žena, kokain koristio svake sekunde, doktori koji me vide kažu da je čudo što i dalje živim

Nekadašnjeg NBA šampiona Lamara Odoma prije nekoliko godina momenti su dijelili od smrti. Košarkaški svijet bio je prilično šokiran kada su u američkim medijima osvanuli naslovi kako je bivši košarkaš LA Lejkersa 2015. godine pronađen bez svijesti u jednom bordelu u Nevadi, gdje je tri dana uzastopno uzimao tablete za potenciju i kokain. Kobnih večeri je, navodno, potreošio oko 100.000 dolara, a dok je bio u komi doživeo je i šest srčanih udara.

“Lijekovi su vjerovatno uticali na to da brže završim karijeru, jer su mi ubili želju za treniranjem, za održavanjem forme. Postao sam zavisnik, spavao sam s više od 2000 žena. Imao sam odnose sa šest žena u prosjeku svake sedmice i uvijek bez zaštite, tako da sam morao da platim mnoge pobačaje. Volio bih da sam zadržao polni organ u pantalonama”, ispričao je Odom prenose “Novosti”.

Jedan od najzaslužnijih košarkaša za dvostruko šampionsko slavlje Lejkersa, uz Kobija Brajanta i Pau Gasola, imao je teško dijetinjstvo. Sa 12 godina ostao je bez majke koja je preminula od kancera, dok je otac bio konzument alkohola i droga. Spas je na trenutak uspio da pronađe u igri pod obručima, ali nije uspio do kraja da se izvuče.

Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 miliona dolara. Svi doktori koji me vide kažu da je čudo što i dalje živim. Kokain sam koristio svaki dan. Više-manje, svaku sekundu slobodnog vremena. Nisam mogao da se kontrolišem. Nisam ni želio”, rekao je Odom, koji je od 2009. do 2013. godine bio u braku s Kloi Kardašijan.

“Obećavao sam Kloi da ću se promijeniti toliko da se ne sjećam koliko sam puta to učinio. Ne znam zašto je godinama bila sa mnom. Koketirao sam sa smrću, više neću uzimati drogu. Volio bih da me je Bog odveo kad sam bio u komi, umjesto da izgubim Kobija Brajanta”.

foto:dallas morning news