Saša Čađo: Hemija u timu je sjajna

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije privodi kraju prireme na Zlatiboru, koje služe za uigravanje ekipe, građenje timske hemije i podizanje forme.

Srbiju sredinom ovog mjeseca očekuje učešće na prijateljskom turniru u Kini, a narednog ljeta i Evropski šampionat čiji će biti domaćin. Jedna od najiskusnijih reprezentativki na Zlatiboru Saša Čađo kaže da u timu vlada odlična atmosfera, kao i da je raspoloženje za vrijedan rad na izuzetno visokom nivou.

“Treniramo jako i ovih dana akcenat je poboljšanju kondicije. Zadovoljna sam kako pripreme teku. Ono što što je najvažnije je da su sve djevojke zdrave i trude se kako bi maksimalno odradile svaki trening i bile što spremnije za predstojeći prijateljski turnir u Kini. Hemija u timu je sjajna i nove igračice su se fino uklopile. Polako se uigravamo. Ovo je tek početak, ali nastavljamo da radimo kvalitetno kako bi bile sve bolje i uigranije”, ističe bek srpskog tima Saša Čađo.

Provjeru svega urađenog na Zlatiboru, košarkašice Srbije će imati u Kini, gdje će sredinom ovog mjeseca učestvovati na prijateljskom turniru.

“Na turniru ćemo pokušati da primjenimo sve što smo radile tokom ovih priprema. Ima dosta starih, ali i mnogo novih stvari u našoj igri, tako da će ovo biti dobra proba za sve nas”, zaključila je Saša Čađo.

Ekipa put Beograda kreće u petak, poslije prijepodnevnog treninga. Poslije dva dana odmora, reprezentativke Srbije odigraće u ponedeljak i utorak prijateljske utakmice, da bi 11. jula krenule u Kinu na turnir.

test i foto:kss

About The Author

Možda ste propustili