Dobićeš pet puta više ako se kladiš na Urugvaj – samo u Meridianu!

Svi se pitaju u kom će sastavu Urugvaj izaći na meče četvrtfinala Svjetskog prvenstva sa Francuskom zbog povrede Edinsona Kavanija, ali i bez njega tim Oskara Tabareza i te kako ima šansu u ovom meču.

A, ako si planirao da se kladiš na Uruse – najbolje je da to učiniš u Meridianu. Samo u okviru njihovih bonus kvota možeš dobiti kvotu PREKO 5 na Urugvajce!

Njihova sjajna odbrana i talentovani vezni red biće najveće uzdanice u borbi sa Francuzima koji su nevjerovatno popunjeni na svim pozicijama, a ako se ipak desi da se fudbaleri na ovom meču raspucaju možeš pogoditi kvotu 10. Ovo je kvota da će bilo ko u nekom četvrfinalnom meču postići het-trik.

Ako ne vjerujete u to, tu je i igra na golove tokom cijelog trajanja četvrtfinala – na 0-2 gola na ova četiri meča, čeka te poklon kvota 25, a recimo na 12+ golova u ovim duelima kvota je 6.50.

Naravno da je Meridian jedina kladionica u kojoj se i dalje postoji klađenje na VAR pa tako imaš šansu da dupliraš svoj ulog ako sudija jednom iskoristi pomoć tehnologije, a ako to uradi više puta možeš da upetostručiš novac!

Svjetsko prvenstvo se bliži kraju i sada smo na samo nekoliko koraka do finala i do proglašenja novog šampiona svijeta. A, u ovo malo vremena koje je ostalo, zabavi se još više uz najbolje kvote, opklade i promocije u Meridianu!

foto:fifa

About The Author

Možda ste propustili