Šakoti se baš ne igra

Košarkaši Crvene zvezde ponovo u dvorani.

Većina klubova vratila se treninzima pa tako i Crvena zvezda, ali ne prestaju iz ovog kluba apelovati od trenera, predsjednika, Uprave i koga sve ne kako nema smisla igrati dalje iako Partizanu iz koga nikad nije stigla izjava da ne treba igrati, nego samo ako ne bude mogućnosti da se sezona nastavi žele da im se kao najbolje plasiranm timu dodijeli titula. U Zvezdi očigledno znaju nešto drugo ili im je nešto obećano te opet izjava kako je sve besmisleno.

“Imamo iskrenu želju da se vrati sve u normalu, da smo zdravi, da igramo i bavimo se onim što volimo. Ali, to je samo naša želja, realnost je drugačija. Kome će biti potrebna ova košarka i ovo takmičenje. Da li je to zbog neke suve istorije ili želje da se nađe u nekom određenom takmičenju?”, pita se Šakota.

Crvenoj zvezdi trenutno nedostaju Lorenzo Braun, Bili Beron, Kevin Panter, Džejms Gist, Kalin Lukas i Stratos Perperoglu.

U fazi smo kada još ne znamo šta će biti sa sezonom, razmišljamo kao da ćemo sigurno igrati dalje, tako i treniramo. Kako će izgledati proces uklapanja igrača koji nam nedostaju, to je već problem za sebe. To su objektivni problemi koji će koštati sve, od pripremanja tima, ulaska u formu, spremanja taktike. Koliko god da radimo, ništa neće biti kao prije”, rekao je Šakota.

foto:Nikola Vuruna/Igokea