Sa maksimalnim respektom idemo u goste FMP-u

U subotu košarkaši Partizana NIS će u Železniku igrati protiv FMP-a. Utakmica 20. kola ABA lige je na programu od 19 časova, a ulaz u halu će odlukom domaćeg tima biti moguć samo za vlasnike godišnjih karata FMP-a, sponzore domaćeg tima i deset članova delegacije KK Partizan NIS, kako je naznačeno u propozicijama lige. U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su savladali FMP u hali “Aleksandar Nikolić” sa 74:69, a pred novi meč, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže:

“Treba da nastavimo da igramo kako smo igrali u poslednjoj utakmici protiv Andore. FMP je ekipa koja je tokom cijele sezone igrala veoma dobro i protiv nas su odigrali veoma dobru utakmicu. Sa maksimalnim respektom idemo u goste i da probamo da ono što je bilo dobro iz utakmice protiv Andore ponovimo i odigramo dobar meč”, poručio je Obradović.

Bek crno-bijelih, Uroš Trifunović je o sutrašnjem meču rekao:

„Kao i uvek, jako neugodan protivnik za nas iako se nalaze u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala 10 pobjeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila u prvom dijelu prvenstva na domaćem terenu. Treba da uđemo fokusirani u tu utakmicu, da se na ovom još jednom treningu spremimo i damo sve od sebe“, istakao je Trifunović.

Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)