Reprezentativac BiH u Olimpiji

Aleksandar Lazić karijeru nastavlja u Olimpiji.

Reprezentativac BiH se vraća u Olimpiju poslije dvije sezone.Ovaj momak, koji je rođen prije 22 godine u Milićima, karijeru je počeo u Olimpiji čiji je član bio od 2012. do 2015. godine.

U međuvremenu igrao je i za Slovan i Škofija Loku, kao pozajmjen igrač. U Dinamik je prešao 2016. godine, a godinu dana kasnije je pojačao Megu. Prošle sezone u dresu Mege je u ABA ligi prosječno postizao 7.5 poena i 5.7 skokova.

“Želeo bih da se zahvalim svim mojim saigracima, stručnom štabu, upravi i ostalima iz organizacije kluba na svemu što su mi pružili u prethodnih godinu dana. Posebno mi je značila podrška koju sam dobijao na svakom koraku i ona mi je pomogla da napredujem kao igrač, ali i kao čovjek. Očekuje me novo poglavlje u karijeri a Megi želim svu sreću i da nastavi da bude najbolje okruženje za mlade igrače”, rekao je Lazić.

Prije Lazića, Olimpija je ovog ljeta dovela Amerikance Marvina Džonsa i Dželeka Feltona, Luku Šamanića, crnogorskog centra Marka Simonovića, te slovenačke bekove Mihu Lapornika i Jana Rebeca.

foto:kosarka24.a

About The Author

Možda ste propustili